(ویدئو) مراحل دیدنی کاشت، پرورش، برداشت و فرآوری کنگر فرنگی

کَنگَر فرنگی یا آرتیشو (به انگلیسی: Artichoke) یا اَنگَنار (نام علمی: Cynara scolymus) که در منابع طب سنتی ایرانی ارده شاهی نامیده میشود، نوعی گیاه یکساله و بومی جنوب اروپا و کنارهٔ مدیترانه است. غنچهٔ این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آبپز پخته میشود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه سبزیِ اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. در زبان فرانسوی به آن آرتیشو و در انگلیسی به آن آرتیچوک میگویند. کنگر فرنگی گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده میشود.
کد خبر :
۲۲۸۶۷۵
بازدید :
۲۹
۱