(ویدئو) مراحل دیدنی کاشت، پرورش، برداشت و فرآوری کنگر فرنگی
 
    کَنگَر فرنگی یا آرتیشو (به انگلیسی: Artichoke) یا اَنگَنار (نام علمی: Cynara scolymus) که در منابع طب سنتی ایرانی ارده شاهی نامیده میشود، نوعی گیاه یکساله و بومی جنوب اروپا و کنارهٔ مدیترانه است. غنچهٔ این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آبپز پخته میشود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه سبزیِ اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. در زبان فرانسوی به آن آرتیشو و در انگلیسی به آن آرتیچوک میگویند. کنگر فرنگی گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده میشود.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۲۸۶۷۵
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۵۵        
      
    
  
        
            ۲            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              