(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت تهاری با 60 کیلو گوشت توسط 15 آشپز

در این ویدئو 15 آشپز ساکن یک روستای کشور هند را خواهید دید که با 60 کیلو گوشت گاو و برنج، تهاری غذای محبوب مناطق مسلمان نشین هند را درست می کنند. تهاری (Tehari) یک نوع غذای برنجی است که بیشتر در کشورهای آسیایی مانند هند، بنگلادش و پاکستان رایج است. تهاری شبیه به بریانی است اما معمولاً سادهتر و بدون ادویههای پیچیدهی بریانی تهیه میشود. در تهیهی تهاری، برنج با گوشت (مانند گوشت گاو، گوسفند یا مرغ) یا سبزیجات طبخ میشود و معمولاً با ادویههای سادهای مانند زردچوبه، فلفل و دارچین همراه است. تهاری به طور سنتی در روزهای خاص مانند عیدها یا جشنها در روستاها و مناطق مختلف آسیا پخته میشود. در این غذا، گوشت و برنج بهطور همزمان در یک قابلمه یا دیگ پخته میشوند تا طعمها با هم مخلوط شوند.
کد خبر :
۲۲۸۸۹۴
بازدید :
۲۰۳
۱