(ویدئو) سس پستو چگونه تولید می شود؟

(ویدئو) سس پستو چگونه تولید می شود؟

سس پستو، یک سس ایتالیایی معروف است که معمولاً از ترکیب چند ماده ساده و خوشمزه ساخته می‌شود. مواد اصلی آن شامل ریحان تازه، سیر، پسته (یا دانه‌های دیگر مانند گردو یا بادام‌هندی)، پنیر پارمسان (یا پنیر دیگری مانند پکانتی)، و روغن زیتون است. همه این مواد با هم مخلوط می‌شوند تا سسی سبز، غلیظ و معطر به دست آید. پستو معمولاً برای طعم‌دهی به پاستا، پیتزا، سالادها یا به عنوان چاشنی برای نان و غذاهای دیگر استفاده می‌شود. این سس به دلیل طعم خاص ریحان و ترکیب با سیر و پنیر، طرفداران زیادی دارد.

کد خبر : ۲۲۹۰۶۹
بازدید : ۳۳

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید