(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت نان پاراتا در بمبئی

(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت نان پاراتا در بمبئی

پراته (یا پاراتا) نوعی نان تخت و لایه‌لایه است که در آشپزی هندی، پاکستانی و افغانستانی رایج است. این نان از آرد گندم تهیه شده و با روغن یا کره پخته می‌شود. پراته به‌صورت ساده یا با مواد مختلفی مانند سیب‌زمینی، سبزیجات، گوشت یا تخم‌مرغ پر شده و معمولاً در وعده‌های صبحانه یا به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود

کد خبر : ۲۲۹۵۰۷
بازدید : ۱۰۶۶

 

۱۷
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید