(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت کبه ترکی با سیبزمینی و گوشت

در این ویدئو یک مادربزرگ آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که یک غذای خوشمزه با گوشت و سیب زمینی درست می کند. کِبه یا کُپه یک غذای خاورمیانهای است که محتویات آن از بلغور، پیاز و گوشت گاو، بره، بز یا شتر به همراه ادویههای گوناگون تشکیل شده و در حالت کلی باید در روغن سرخ شود. کبه غذای ملی بسیاری از کشورهای خاورمیانه به شمار میآید.
کد خبر :
۲۳۰۰۲۲
بازدید :
۲۳۰۸
۳۵