(ویدئو) فرآیند دیدنی صید و فرآوری خرچنگ برفی در کارخانه

خرچنگ برفی (Chionoecetes opilio) یک سختپوستان آب سرد است که در اقیانوسهای شمالی اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس یافت میشود، بهویژه در مناطقی مانند آلاسکا، کانادا و روسیه. این خرچنگ به دلیل پاهای بلند و باریک و گوشت شیرین و ظریفش شناخته شده است. خرچنگهای برفی در آبهای عمیق و یخزده زندگی میکنند، جایی که به آرامی رشد میکنند و بافتی محکم اما لطیف پیدا میکنند. پوستههای آنها از رنگ قهوهای مایل به قرمز تا نارنجی روشن متغیر است و در طول رشد خود، پوست میاندازند. گوشت خرچنگ برفی بسیار چندمنظوره است و به صورت بخارپز، گریلشده یا در غذاهایی مانند پاهای خرچنگ با کره، پاستای دریایی استفاده میشود. به دلیل طعم ملایم و کمی شور آن، با انواع ادویهها و سسها بهخوبی ترکیب میشود.
کد خبر :
۲۳۰۸۷۷
بازدید :
۳۵
۰