(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت ترش تره با سبزیجات محلی در روستا

در این ویدئو یک آشپز ساکن یکی از روستاهای کشورمان را خواهید دید که با سبزیجات محلی، سیر، مرکبات و تخممرغ یک ترش تره خوشمزه درست می کند. ترش تره یکی از خورشهای محلی استان گیلان است. این خورش از معروفترین انواع غذای محلی استان گیلان بهشمار میرود که با ترکیبی از سبزی مخلوط (شوید، گشنیز، نعناع، جعفری ،اسفناج، سبزیهای محلی شمالی همچون چوچاق خالیواش تره کوهی تفت داده شده)، آرد برنج یا برنج نیمکوب، روغن، سیر خورد شده و تفت داده شده، اسفناج، آب نارنج، تخم مرغ و نمک تهیه میشود.
کد خبر :
۲۳۱۰۱۵
بازدید :
۶۵
۰