(ویدئو) مراحل دیدنی برداشت و فرآوری «لانه خوراکی یک پرنده» برای پخت سوپ

(ویدئو) مراحل دیدنی برداشت و فرآوری «لانه خوراکی یک پرنده» برای پخت سوپ

در این ویدئو مراحل برداشت و فرآوری آشیانه های پرنده بادقبک برای تولید سوپ را مشاهده می کنید. بادقپک لانه‌خوراکی یا بادقپک آشیانه‌سپید (نام علمی: Aerodramus fuciphagus)، پرنده کوچکی از خانواده بادخورکان است که در جنوب شرق آسیا یافت می‌شود. لانه پرنده مات و سفید آن منحصراً از بزاق جامد ساخته شده‌است و ماده اصلی برای سوپ لانه پرنده خوراکی، یک غذای لذیذ از غذاهای چینی است. لانه پرنده خوراکی یک غذای لذیذ بسیار ارزشمند در آشپزی چینی است که از لانه این گونه تهیه می‌گردد. لانه‌ها از بزاق پرنده و سایر مواد طبیعی ساخته می‌شوند و معمولاً در غارهای ساحلی یا شکاف‌های سنگی در جنوب شرقی آسیا نظیر کشورهای مالزی و اندونزی یافت می‌شوند. لانه‌ها توسط کوهنوردان ماهری که در روش‌های سنتی جمع‌آوری آموزش دیده‌اند برداشت می‌شود که می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

کد خبر : ۲۳۱۲۷۵
بازدید : ۳۰

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید