(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت خینکالی با گوشت در طبیعت

خینکالی یک غذای سنتی گرجستانی است که شبیه به یک نوع پیراشکی بزرگ است. این غذا معمولاً از خمیر نازک ساخته میشود که داخل آن با ترکیبی از گوشت (معمولاً گوشت چرخکرده گوسفند یا گاو) و ادویهجات پر میشود. نکته جالب در مورد خینکالی این است که داخل آن عصاره یا سوپ وجود دارد که هنگام خوردن آن، طعم بسیار خاصی احساس می شود. خینکالی معمولاً به صورت بخارپز تهیه میشود.
کد خبر :
۲۳۱۸۵۳
بازدید :
۲۹
۰