(ویدئو) مراحل دیدنی کاشت، برداشت و فرآوری کیوی

در این ویدئو با مراحل پرورش کیوی و برداشت و فرآوری این میوه خوش طعم آشنا می شویم. کیوی بومی چین است و به طور خاص در مناطق جنوبشرقی این کشور رشد میکند. اما در حال حاضر این میوه در بسیاری از کشورهای دیگر، از جمله نیوزیلند، ایتالیا و ایالات متحده هم تولید میشود. نام "کیوی" از پرندهای به همین نام گرفته شده است که بومی نیوزیلند است. این پرنده به دلیل ظاهر خاص و منحصر به فردش، که شباهتهایی به ظاهر میوه کیوی دارد، الهامبخش نامگذاری این میوه بوده است. کیوی در ابتدا به نام "چاینیز گوسبری" شناخته میشد، اما در دهه ۱۹۵۰ در نیوزیلند به این نام جدید تغییر یافت.
کد خبر :
۲۳۲۲۳۰
بازدید :
۲۰
۱