(ویدئو) غذای روستایی در افغانستان؛ پخت قورمه بلوچی در نیمروز

در این ویدئو تعدادی آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور افغانستان را خواهید دید که یک قورمه بلوچی خوشمزه درست می کنند. قورمه بلوچی یا نیمروزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه افغانستان است. این غذا معمولاً با گوشت قرمز (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو)، لوبیا، گوجه فرنگی و ادویهجات خاص تهیه میشود. در برخی نسخهها، از سیبزمینی و یا مواد دیگر نیز استفاده میشود. نیمروزی یا قورمه بلوچی به طور خاص به دلیل طعم خاص و ادویههای تند و دل پذیرش شهرت دارد و معمولاً با برنج سرو میشود. این غذا معمولا برای ناهار یا شام در خانههای بلوچها تهیه میشود و بسیار مغذی و لذیذ است.
کد خبر :
۲۳۲۲۷۶
بازدید :
۵۴
۰