(ویدئو) طرز پخت چلو مرغ مالاواویج؛ غذای سنتی و اصیل گیلان + پیاز پرورده

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 4 تکه ران مرغ، 1/5 قاشق غذاخوری رب انار، 1/5 قاشق غذاخوری رب آلوچه، 1/5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 2 عدد پیاز، 7 حبه سیر، 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه، 50 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری زعفران و مواد لازم برای پیاز پرورده : 2 عدد پیاز قرمز، 2 قاشق غذاخوری رب انار، 20 گرم گردوی آسیاب شده، یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ، 2 قاشق غذاخوری کنجد، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1/3 قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری نعنای خشک و یک قاشق چایخوری ادویه پولبیبر این مرغ خوشمزه را درست می کند.
کد خبر :
۲۳۲۲۸۱
بازدید :
۴۲
۰