(ویدئو) فرآیند برش و خشک کردن 10 هزار ماهی ساوری در یک کارخانه مشهور

(ویدئو) فرآیند برش و خشک کردن 10 هزار ماهی ساوری در یک کارخانه مشهور

در این ویدئو مراحل برش و خشک کردن ماهی ساوری را در یک کارخانه مواد غذایی مشاهده می کنیم. ماهی ساوری (Saury) که به آن ماهی خنجری اقیانوسی هم می‌گویند، یک نوع ماهی باریک و کشیده است که بیشتر در آب‌های اقیانوس آرام شمالی یافت می‌شود. این ماهی در آشپزی کره‌ای، ژاپنی و چینی محبوب است و معمولاً به صورت کبابی، دودی یا خشک‌شده مصرف می‌شود. در کره، ماهی ساوری نیمه‌خشک یک غذای زمستانی پرطرفدار است که طعمی غنی و بافتی نرم دارد.

کد خبر : ۲۳۲۴۸۷
بازدید : ۳۸

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید