(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت باسطرمه عربی در طبیعت

(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت باسطرمه عربی در طبیعت

باسطرمه یک غذای سنتی و محبوب در برخی از مناطق ایران و کشورهای عربی است که معمولاً از گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) تهیه می‌شود. این غذا به طور خاص در مراسم‌های ویژه و در کنار خانواده‌ها سرو می‌شود. در تهیه این غذا، گوشت به طور ویژه‌ای با ادویه‌ها و مواد معطر مخلوط می‌شود، سپس در لایه‌هایی از برنج یا نان قرار می‌گیرد و به صورت آرام پخته می‌شود تا طعم‌ها به خوبی به هم ترکیب شوند. باسطرمه معمولاً با مواد دیگری مانند گردو، پیاز، ترشی‌ها یا سبزیجات همراه می‌شود تا طعمی غنی و خوشمزه ایجاد کند.

کد خبر : ۲۳۳۴۵۰
بازدید : ۱۰۳۳

۱۶
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید