ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت شاه پلو در طبیعت سرسبز روستا

ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت شاه پلو در طبیعت سرسبز روستا

شاه پلو یک غذای سنتی آذربایجانی است که معمولاً در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها مانند نوروز تهیه می‌شود. این غذا شامل برنج، گوشت بره یا مرغ، خشکبار (مانند زرشک، کشمش، بادام و پسته) و زعفران است که به طور معمول با ترکیب چندین لایه از مواد مختلف پخته می‌شود. در تهیه شاه پلو، برنج به‌طور جداگانه پخته می‌شود و سپس لایه‌ای از گوشت و خشکبار به آن اضافه می‌شود. این غذا معمولاً با طعم‌های شیرین و خوشمزه‌ای که از خشکبار و زعفران به آن اضافه می‌شود، همراه است. یکی از ویژگی‌های این غذا، تزئینات زیبای آن است که به ویژه برای پذیرایی از مهمانان در جشن‌ها و مناسبت‌ها استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۳۵۷۰۲
بازدید : ۲۱۴

 

۴
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید