ببینید؛ غذای خیابانی در عراق؛ محبوب ترین کباب ماهی مسگوف در اربیل

ماهی مسگوف (Masgouf) یکی از غذاهای سنتی و مشهور عراقی است که معمولاً با ماهی کپور یا ماهیهای مشابه تهیه میشود. این غذا بهویژه در مناطق جنوبی و مرکزی عراق محبوب است. در تهیه ماهی مسگوف، ماهی به طور کامل و با پوست در برابر آتش چوبی کباب میشود. قبل از کباب کردن، ماهی با ترکیبی از ادویهجات محلی، شامل نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر چاشنیها، مزهدار میشود. سپس ماهی را به طور عمودی در کنار آتش میآویزند و مدت زمان زیادی آن را کباب میکنند تا گوشت ماهی نرم و خوشمزه شود. این روش پخت ماهی، طعم دودی خاصی به ماهی میدهد که در کنار نان تازه، برنج یا سبزیجات مصرف میشود و یکی از غذاهای محبوب خیابانی و مراسمات خاص در عراق است. مسگوف در حقیقت به نوعی ماهی کپور گفته میشود که در آبهای شیرین عراق زندگی میکند. طرز تهیه این غذا به این صورت است.