ببینید؛ فرآیند پخت غذا برای کارکنان نظامی یک زیر دریایی هسته ای

ببینید؛ فرآیند پخت غذا برای کارکنان نظامی یک زیر دریایی هسته ای

برخلاف کشتی‌های سطحی، زیردریایی‌ها نمی‌توانند از تحویل‌های منظم غذا بهره‌مند شوند. از لحظه‌ای که زیردریایی‌ها بندر را ترک می‌کنند، باید همه چیزهایی که برای کل ماموریت نیاز دارند، همراه داشته باشند. محصولات تازه، گوشت‌ها و حتی مواد اولیه روزمره مانند شیر و نان باید به دقت بسته‌بندی، سهم‌بندی و ذخیره شوند تا هم فضای کمتری اشغال کنند و هم تازگی خود را حفظ کنند. هر اینچ فضای موجود باید به طور بهینه استفاده شود – از محفظه‌های پنهان زیر کف گرفته تا کمدهای ذخیره‌سازی فشرده در طول دیوارها. پخت غذا در یک زیردریایی چالشی کاملاً متفاوت است. آشپزخانه (که در واقع به اندازه یک کمد کوچک است) باید هر روز سه وعده غذایی برای خدمه آماده کند. متخصصان آشپزی نیروی دریایی که به طور ویژه آموزش دیده‌اند، این وظیفه غیرممکن را انجام می‌دهند – هزاران وعده غذایی را در شرایط فشار بالا، با منابع محدود، و در شرایط کاملاً ایزوله آماده می‌کنند و همزمان روحیه خدمه را در این شرایط سخت حفظ می‌کنند.

کد خبر : ۲۳۷۶۱۹
بازدید : ۱۰۷

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید