ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت پیده ترکیه ای با گوشت، سبزیجات و ادویه

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت پیده ترکیه ای با گوشت، سبزیجات و ادویه

پیده (Pide) یک غذای سنتی ترکیه‌ای است که به شکل قایقی و با خمیر نان تهیه می‌شود. داخل آن با موادی مانند گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات و ادویه پر می‌شود. معمولاً در تنور پخته می‌شود و طعمی نرم و خوش‌عطر دارد. پیده را به‌دلیل شکل و ترکیباتش، گاهی پیتزای ترکی هم می‌نامند.

کد خبر : ۲۳۸۱۱۷
بازدید : ۱۲۸

۵
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید