ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت پاکورا در ساج غول پیکر توسط یک مادربزرگ

پاکورا یک غذای محبوب و خوشمزه هندی است که به شکل کوفته تهیه می شود. این غذا معمولاً از آرد نخود، سبزیجات یا گوشت خردشده و ادویهجات درست میشود. این مواد با هم مخلوط میشوند و سپس در روغن داغ سرخ میشوند تا به شکل توپهای ترد و طلایی در بیایند. پاکوراها معمولاً با سس سرو میشوند و بهعنوان پیشغذا یا میانوعده مصرف میشوند. این غذا در فرهنگهای مختلف آسیای جنوبی بسیار محبوب است و در فصول بارانی بیشتر مصرف میشود.
کد خبر :
۲۳۸۱۲۱
بازدید :
۱۵۳
۱