ببینید؛ غذای روستایی در مراکش؛ پخت یک غذای با مرغ در طبیعت

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای اهل مراکش را خواهید دید که با مرغ و سس سنتی دغمیره، یک غذای محلی درست می کند. دغمیره یک سس سنتی مراکشی است که پایهی اصلی طعمدهنده در بسیاری از غذاهای سنتی آن کشور، بهویژه در پخت مرغ یا گوشت، بهشمار میرود. دغمیره ترکیبی غلیظ و بسیار خوشعطر از ادویهها، سیر، پیاز، زعفران، آب لیمو یا ترشی، روغن زیتون، آب گوشت یا مرغ، و گاهی زیتون یا سبزیجات خشک است. این سس در پایان پخت یا در حین سرخکردن گوشت اضافه میشود و باعث میشود غذا طعمی عمیق، دودی، و غنی پیدا کند.
کد خبر :
۲۳۹۶۶۵
بازدید :
۱۱۵
۲