ببینید؛ نگاهی نزدیک به شیوه کاشت، برداشت و فرآوری جینسینگ

سفر جینسینگ از مزرعه تا محصول نهایی نیازمند برنامهریزی دقیق و تلاش فراوان است. کشاورزان ابتدا خاک را آماده میکنند و بذرها را در بسترهای سایهدار میکارند. پس از ۴ تا ۶ سال، ریشههای بالغ را با دست برداشت کرده، تمیز میکنند و به مراکز فرآوری میفرستند. در آنجا، ریشهها شسته، دستهبندی و خشک میشوند. جینسینگ خشکشده به محصولات مختلفی تبدیل میشود، از جمله ریشه کامل، پودر، عصاره، کپسول و چای، که همگی دارای فواید سلامتی مانند افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی هستند.
کد خبر :
۲۳۹۶۹۶
بازدید :
۴۲
۰