ببینید؛ نحوه برداشت کاکائو توسط کشاورزان؛ فرآیند تولید شکلات در کارخانه

تولید کاکائو از مزارع آغاز میشود، جایی که کشاورزان غلافهای کاکائو را با دست از درخت جدا میکنند. دانههای داخل غلافها تخمیر میشوند تا طعم و رنگ بهتری پیدا کنند. سپس آنها را خشک کرده و به کارخانهها ارسال میکنند. در کارخانه، دانهها برشته شده، پوستگیری و آسیاب میشوند تا خمیر کاکائو به دست آید. این خمیر در مراحل بعدی با کره کاکائو، شکر و سایر مواد ترکیب شده، سپس طی فرآیندهایی مانند قالبگیری به شکلات تبدیل میشود.
کد خبر :
۲۴۰۰۵۹
بازدید :
۲۴
۰