ببینید؛ غذای خیابانی در مکزیک؛ پخت انواع تاکو در خیابان های مکزیکوسیتی

تاکو (Taco) یک غذای سنتی مکزیکی است که شامل یک نان نازک گرد به نام تُرتیا است که معمولاً از ذرت یا گندم تهیه میشود. این نان با مواد مختلفی پر میشود، مانند انواع گوشت (گوشت گاو، مرغ یا ماهی)، سبزیجات (مانند پیاز، گشنیز، کاهو)، سسهای تند و گاهی پنیر یا آووکادو. پس از پر شدن با این مواد، تُرتیا به صورت تا شده یا پیچیده میشود. تاکو معمولاً به عنوان یک غذای خیابانی یا ناهار سبک در مکزیک و دیگر کشورها مصرف میشود. این غذا در بسیاری از نقاط دنیا به عنوان یک غذای محبوب شناخته شده است.
کد خبر :
۲۴۰۱۰۳
بازدید :
۳۴
۰