ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نمکین گوشت و بیف روش در پیشاور

ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نمکین گوشت و بیف روش در پیشاور

نمکین گوشت و بیف روش (Beef Rosh) دو غذای محبوب و سنتی در مناطق افغانستان، بلوچستان و خیبر پختونخوا (پاکستان) هستند. هر دو غذا معمولاً با گوشت گاو یا گوسفند تهیه می‌شوند، اما در روش پخت و مزه با هم تفاوت‌هایی دارند. نمکین گوشت (به معنی "گوشت شور") یک غذای ساده و سنتی است که بیشتر در مهمانی‌ها و مراسم خاص پخته می‌شود. فقط با گوشت، نمک و چربی طبیعی گوشت (گاهی کمی فلفل سیاه یا سبز) تهیه می‌شود. بیف روش روش یا "روشت" به زبان محلی، نوعی خوراک گوشتی است که معمولاً در دیگ‌های بزرگ و با گوشت گاو درست می‌شود.

کد خبر : ۲۴۰۲۱۰
بازدید : ۴۹

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید