ببینید؛ غذای روستایی در پاکستان؛ پخت چوله باتوره توسط آشپز روستایی در طبیعت

ببینید؛ غذای روستایی در پاکستان؛ پخت چوله باتوره توسط آشپز روستایی در طبیعت

در این ویدئو یک آشپز مشهور پاکستانی غذای سنتی چوله باتوره را در طبیعت درست می کند. چوله باتوره یک غذای معروف و خوشمزه در هند و پاکستان است که معمولاً به عنوان یک وعده صبحانه یا ناهار سرو می‌شود. این غذا شامل دو بخش اصلی است:چوله (Chole): این بخش از غذا شامل نخود است که در یک سس ادویه‌ای خوشمزه پخته می‌شود. نخودها به همراه ادویه‌جات مختلف مانند زیره، گشنیز، زنجبیل، سیر و فلفل قرمز به‌صورت طعم‌دار و تند تهیه می‌شوند. این ترکیب باعث می‌شود که چوله طعم بسیار لذیذ و تند پیدا کند. باتوره (Bhature): این بخش، نوعی نان سرخ‌شده است که از آرد گندم، ماست، بیکینگ پودر و گاهی جوش‌شیرین تهیه می‌شود. باتوره به‌طور معمول در اندازه بزرگ و گرد درست می‌شود و بعد از آماده‌سازی در روغن داغ سرخ می‌شود، که نتیجه آن نانی نرم و پفی است. چوله باتوره معمولاً با پیاز تازه، سس نعنا، و گاهی نیز باماست و سبزیجات سرو می‌شود. این غذا یکی از غذاهای خیابانی محبوب در هند و پاکستان است و در بسیاری از رستوران‌ها و بازارهای خیابانی عرضه می‌شود.

کد خبر : ۲۴۰۸۶۰
بازدید : ۸۳

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید