ببینید؛ غذای روستایی در کردستان؛ پخت آش میوه در روستایی زیبا

آش میوه یکی از انواع آشهای سنتی در برخی مناطق ایران، بهویژه مناطق کردستان و غرب کشور است که با ترکیب میوههای خشک (مثل برگه زردآلو، کشمش، آلو، سیب خشک)، حبوباتی مثل نخود و لوبیا، بلغور گندم، پیاز داغ و گاهی سبزی آش تهیه میشود. طعم این آش معمولاً شیرین و ملس است و با نعنا داغ یا گاهی سرکه سرو میشود. این آش بیشتر در فصول سرد یا در مراسم خاص طبخ میشود.
کد خبر :
۲۴۰۹۱۹
بازدید :
۵۷
۱