ببینید؛ غذای روستایی در کردستان؛ پخت آش میوه در روستایی زیبا

ببینید؛ غذای روستایی در کردستان؛ پخت آش میوه در روستایی زیبا

آش میوه یکی از انواع آش‌های سنتی در برخی مناطق ایران، به‌ویژه مناطق کردستان و غرب کشور است که با ترکیب میوه‌های خشک (مثل برگه زردآلو، کشمش، آلو، سیب خشک)، حبوباتی مثل نخود و لوبیا، بلغور گندم، پیاز داغ و گاهی سبزی آش تهیه می‌شود. طعم این آش معمولاً شیرین و ملس است و با نعنا داغ یا گاهی سرکه سرو می‌شود. این آش بیشتر در فصول سرد یا در مراسم خاص طبخ می‌شود.

کد خبر : ۲۴۰۹۱۹
بازدید : ۵۷

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید