ببینید؛ نگاهی به مراحل پرورش و فرآوری مارماهی در کره جنوبی

در صنعت پرورش مارماهی، سه گونه اصلی شامل مارماهی ژاپنی (Anguilla japonica)، اروپایی (Anguilla anguilla) و آمریکایی (Anguilla rostrata) استفاده میشوند. مارماهی ژاپنی بیشتر در شرق آسیا پرورش مییابد و در غذاهایی مانند اوناجی محبوب است. مارماهی اروپایی در اروپا پرورش مییابد اما به شدت در معرض خطر انقراض است. مارماهی آمریکایی نیز در ایالات متحده پرورش مییابد و برای صادرات به آسیا کاربرد دارد.
کد خبر :
۲۴۱۱۱۵
بازدید :
۲۷
۰