ببینید؛ مهارت استاد ژاپنی در ساخت رنده سنتی

ببینید؛ مهارت استاد ژاپنی در ساخت رنده سنتی

در این ویدئو مراحل ساخت رنده سنتی ژاپنی را توسط استادکار ماهر در یک کارگاه مشاهده می کنیم. رندهٔ سنتی ژاپنی که به آن "اوروشی‌گانه" (Oroshigane) یا در برخی موارد "سروری‌باکو" (Suribako) نیز گفته می‌شود، ابزاری دستی و سنتی است که در آشپزی ژاپنی برای رنده کردن مواد غذایی مانند ترب سفید، زنجبیل و دیگر سبزیجات ریشه‌ای استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۴۱۳۰۰
بازدید : ۴۵

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید