ببینید؛ فرآیند پرورش و فرآوری ماهی بادکنکی سمی در مزارع ژاپن برای تهیه ساشیمی

ببینید؛ فرآیند پرورش و فرآوری ماهی بادکنکی سمی در مزارع ژاپن برای تهیه ساشیمی

در این ویدئو مراحل پرورش و فرآوری ماهی بادکنکی تیغ دار و سمی را در مزارع ژاپن مشاهده می کنید. فوگو (Fugu) نام ژاپنی ماهی بادکنکی یا تیغ‌دار است که یکی از خاص‌ترین و خطرناک‌ترین غذاهای دریایی ژاپن محسوب می‌شود. ماهی‌ای است که برخی قسمت‌های بدنش مانند کبد حاوی سم بسیار قوی و کشنده‌ای به نام تترودوتوکسین است. فقط آشپزهای حرفه‌ای و آموزش‌دیده اجازه دارند آن را آماده و سرو کنند تا خطر مسمومیت به حداقل برسد. گوشت فوگو بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به صورت خام (ساشیمی) یا پخته مصرف می‌شود.

کد خبر : ۲۴۲۶۳۷
بازدید : ۱۹۰۷

 

۱۸
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید