ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت کاری گاتای راجستانی و خورشت گاته با آرد نخود

ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت کاری گاتای راجستانی و خورشت گاته با آرد نخود

کاری گاتای راجستانی (Rajasthani Gatta Curry) یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایالت راجستان در هند است که کاملاً گیاهی است و در آن از آردنخودچی، ماست و ادویه های مثل زردچوبه، تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز، و دانه خردل استفاده می شود. خورشت گاته خورشت است با سس ماستی و ادویه‌دار که در آن گلوله‌هایی از آرد نخودچی پخته می‌شوند. این غذا مخصوص مناطقی‌ست که دسترسی به سبزیجات تازه محدود است، و به همین دلیل بیشتر با مواد خشک و ساده تهیه می‌شود.

کد خبر : ۲۴۲۸۱۷
بازدید : ۴۴

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید