ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ کباب مرغ به روش آرژانتینی

در این ویدئو یک آشپز ماهر اهل یکی از روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با تعدادی مرغ یک کباب روی زغال آماده می کند.روش کباب آرژانتینی (Asado) یک سبک سنتی و بسیار محبوب کباب کردن گوشت است که در آرژانتین و کشورهای همسایه رواج دارد. در این روش گوشتها—معمولاً گوشت گاو، مرغ، یا سوسیس—روی آتش ذغال یا چوب بهصورت آهسته و با حرارت ملایم کباب میشوند تا کاملاً نرم و خوشطعم شوند.
کد خبر :
۲۴۳۵۵۵
بازدید :
۵۴۷۰
۶۴