ببینید؛ نگاهی به فرآیند کشت و برداشت چای سبز در مزارع وسیع ژاپن

ببینید؛ نگاهی به فرآیند کشت و برداشت چای سبز در مزارع وسیع ژاپن

تولید چای سبز فرآیندی طولانی است که شامل کاشت بوته‌های چای و فرآوری برگ‌های چای می‌شود. فرآوری برگ چای به دو مرحله تقسیم می‌شود: مرحله‌ی اولیه که برگ‌های تازه چیده شده به چای خام تبدیل می‌شوند، و مرحله‌ی نهایی که چای خام به برگ‌های چای آماده تبدیل می‌شود.

کد خبر : ۲۴۳۷۶۱
بازدید : ۵۹۱

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید