ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ دوشیدن شیر گاو و تهیه پنیر موزارلا

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با شیر تازه ی گاو پنیر موزارلا درست می کند. پنیر موزارلا (Mozzarella) یک نوع پنیر ایتالیایی نیمهنرم و کشدار است که معمولاً از شیر گاومیش (در نسخه سنتی آن) یا شیر گاو تهیه میشود. این پنیر بهخاطر بافت خاص و حالت کشسانیاش هنگام ذوب شدن، بهویژه در پیتزا، لازانیا و بسیاری از غذاهای ایتالیایی محبوب است.
کد خبر :
۲۴۴۳۷۳
بازدید :
۱۲۵۷
۲۶