ببینید؛ مراحل تماشایی کاشت، برداشت و فرآوری صدها تن پاپایا در مزارع برزیل

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری صدها تن پاپایا را توسط کشاورزان برزیلی مشاهده می کنید.پاپایا (Papaya) یک میوه گرمسیری شیرین و خوشطعم است که معمولاً پوست آن زرد یا نارنجی مایل به سبز و گوشت داخلیاش نارنجی یا زرد رنگ است. این میوه بهخاطر طعم ملایم و عطر شیرینش محبوب است و اغلب بهصورت تازه خورده میشود یا در تهیه آبمیوه، سالاد و دسرها استفاده میشود. پاپایا همچنین سرشار از ویتامین C، آنتیاکسیدانها و آنزیمی به نام پاپائین است که به هضم غذا کمک میکند و خواص ضدالتهابی دارد.
کد خبر :
۲۴۴۴۱۶
بازدید :
۱۹۸۴
۱۲