ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه خاچاپوری سنتی گرجستانی در طبیعت

ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه خاچاپوری سنتی گرجستانی در طبیعت

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید یک غذاس سنتی گرجستانی به نام خاچاپوری در طبیعت زیبای روستا آماده می کند. خاچاپوری (Khachapuri) یک غذای سنتی و بسیار محبوب گرجی است که از نان پر شده با پنیر تهیه می‌شود. نام آن از دو واژه گرجی گرفته شده: «خاچو» (khacho) به معنی پنیر تازه، و «پوری» (puri) به معنی نان. خاچاپوری یک غذای دنج و دلچسب برای صبحانه یا عصرانه است و در گرجستان نماد مهمی از فرهنگ غذایی مردم به شمار می‌رود.

کد خبر : ۲۴۴۵۱۱
بازدید : ۱۴۳۸

۲۵
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید