ببینید؛ نگاهی به مزارع پرورش ماهی بادکنکی سمی و تهیه ساشیمی از آن ها در ژاپن

در این ویدئو مزارع آبی پرورش ماهی بادکنکی را در ژاپن مشاهده می کنیم. ماهی بادکنکی (Pufferfish) نوعی ماهی دریایی است که به خاطر توانایی منحصربهفردش در باد کردن بدن خود هنگام احساس خطر شهرت دارد. برای دفاع از خود، با بلعیدن آب یا هوا بدنشان را چند برابر باد میکنند تا شکارچیان را بترسانند. بسیاری از گونههای ماهی بادکنکی دارای سمی به نام تترو دوتوکسین (Tetrodotoxin) هستند که بسیار کشنده است و در اندامهایی مثل کبد یافت میشود.در برخی کشورها مثل ژاپن گوشت این ماهی به صورت خاصی به نام فوگو (Fugu) تهیه و به عنوان غذای لوکس ساشیمی سرو میشود، اما فقط آشپزهای آموزشدیده مجاز به تهیه آن هستند، چون در صورت آمادهسازی نادرست، ممکن است مرگبار باشد.
کد خبر :
۲۴۴۶۶۶
بازدید :
۱۲۶۶۱
۷۱