ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت نان ساجی و یک غذای ساده با پای مرغ

در این ویدئو یک مادربزرگ اهل یکی از روستاهای غرب کشور را خواهید دید که یک نان ساجی خوشمزه و سوپ پای مرغ درست می کند. نان ساجی نوعی نان پهن گرد است. نان ساجی بر روی یک صفحه چدنی گرد و محدب به نام «ساج» پخته میشود. از آنجاییکه نان ساجی با حرارتِ غیرمستقیم آتش پخته میشود و آتشِ آن نیز معمولاً از هیزم و مواد غیرشیمیایی میباشد از «سالمترین و طبیعیترین نانها» بهشمار میرود.
کد خبر :
۲۴۴۹۷۰
بازدید :
۱۸۱۲
۲۰