ببینید؛ مراحل تماشایی فرآوری 50 هزار تخم اردک در تایوان

تخم اردک نگهداریشده یا پیدان که به آن تخم صدساله یا تخم هزارساله هم گفته میشود، نوعی غذای سنتی چینی است که از تخم اردک (و گاهی تخم مرغ یا تخم بلدرچین) تهیه میشود و طی فرآیندی خاص، برای مدت طولانی در یک ماده نگهدارنده تخمیر و نگهداری میشود. در تهیهٔ پیدان، تخم اردک را در مخلوطی از مواد قلیایی مثل: خاکستر چوب، آهک، نمک، خاک رس و پوست برنج برای چند هفته تا چند ماه دفن میکنند. این فرآیند باعث میشود: سفیده تخم به رنگ قهوهای ژلهای یا کهربایی درآید. زرده به رنگ سبز تیره یا خاکستری مایل به سیاه، با بافتی خامهای و طعمی قوی تبدیل شود. پیدان طعمی خاص و کمی شور دارد. برخی آن را همراه با توفو، برنج، یا در سالاد سرو میکنند. این غذا در چین، تایوان، هنگکنگ، و کشورهای شرق آسیا بسیار محبوب است.
کد خبر :
۲۴۵۵۱۷
بازدید :
۲۲
۲