ببینید؛ غذای خیابانی در کامبوج؛ پخت رشته فرنگی سرخ شده با کیک پیازچه در سیِم ریپ

ببینید؛ غذای خیابانی در کامبوج؛ پخت رشته فرنگی سرخ شده با کیک پیازچه در سیِم ریپ

رشته فرنگی سرخ شده یا لورت چا (Lort Cha) یکی از غذاهای خیابانی محبوب کشور کامبوج است. این غذا از نوعی رشته‌فرنگی ضخیم و کوتاه تهیه می‌شود که به آن لورت (lort noodles) می‌گویند و ظاهرشان شبیه به تکه‌های کوتاه ماکارونی یا "رشته‌فرنگی سوزنی" است. این غذا در ماهیتابه بزرگ و داغ با حرارت زیاد تفت داده می‌شود و طعمی خوشمزه، دودی و تند دارد. اغلب کنار آن کیک پیازچه (Chive Cake) یا تخم‌مرغ سرخ‌شده سرو می‌شود. سیِم ریپ (Siem Reap) یک شهر معروف در شمال غربی کشور کامبوج است که به‌عنوان دروازه‌ٔ ورودی معبدهای باستانی «آنگکور وات» (Angkor Wat) شناخته می‌شود؛ یکی از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین مجموعه معابد بودایی و هندویی در جهان.

کد خبر : ۲۴۶۲۱۷
بازدید : ۹۵

 

 

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید