ببینید؛ غذای روستایی در داغستان؛ پخت غذای سنتی دُملیاما (Dumlyama)

دُملیاما (Dumlyama) یک غذای سنتی و بسیار محبوب در آسیای میانه است، بهویژه در کشورهای ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان. این غذا نوعی خوراک یا خورشت بخارپز است که با سبزیجات لایهلایه و گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) تهیه میشود. مواد اصلی دملیاما: شامل گوشت (معمولاً گوسفند یا گاو)، سیب زمینی، هویج، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و.. است. نام دملیاما از کلمه ترکی-ازبکی "دم" (بخار) گرفته شده، که به شیوه پخت با بخار اشاره دارد.
کد خبر :
۲۴۷۰۱۴
بازدید :
۱۲۲
۰