ببینید؛ فرآیند تبدیل گوشت خام به گوشت خشک (جرکی) در کارخانه ای در تایوان

ببینید؛ فرآیند تبدیل گوشت خام به گوشت خشک (جرکی) در کارخانه ای در تایوان

جرکی (Jerky) یک نوع گوشت خشک‌شده است که معمولاً از گوشت گاو، بوقلمون، مرغ یا حتی ماهی تهیه می‌شود. در این روش، گوشت به صورت نوارهای باریک برش داده می‌شود، با ادویه‌ها و نمک مزه‌دار می‌شود و سپس با خشک کردن آرام در دمای پایین رطوبتش گرفته می‌شود. این کار باعث می‌شود گوشت ماندگاری بالایی پیدا کند و بتوان آن را برای مدت طولانی بدون نیاز به یخچال نگه داشت. جرکی یک میان‌وعده پروتئینی و پرانرژی به حساب می‌آید و در کشورهای مختلف به‌ویژه آمریکا بسیار پرطرفدار است، مخصوصاً برای کوهنوردها، ورزشکارها و کسانی که دنبال خوراکی سبک و مقوی هستند.

کد خبر : ۲۴۷۶۲۹
بازدید : ۲۵

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید