ببینید؛ غذای روستایی در ژاپن؛ برداشت تاکانا و تهیه ترشی با آن

در این ویدئو یک مادر بزرگ اهل یکی از روستاهای کشور ژاپن با برداشت سبزی تاکانا ترشی درست می کند.تاکانا (Takana ) یک نوع سبزی برگدار ژاپنی است — از خانوادهی خردل (Brassica) شبیه به برگهای شلغم یا کلم است، ولی طعم خاص و کمی تُند و فلفلی دارد. در ژاپن، به ویژه در مناطق جنوبی مثل فوکوئوکا، تاکانا را زیاد میکارند و یکی از معروفترین کاربردهای آن تهیهی ترشی تاکانا (Takana-zuke) است. این ترشی سنتی در وعدههای مختلف غذایی، کنار برنج استفاده میشود.
کد خبر :
۲۴۷۹۳۲
بازدید :
۳۰
۰