ببینید؛ غذای روستایی در ایلام؛ پخت واویشکای مرغ توسط مادربزرگ روستایی

در این ویدئو یک مادربزرگ اهل یکی از روستاهای زیبای ایلام با مرغ یک غذای سنتی درست می کند.قاورمه مرغ (که در بعضی مناطق به شکلهای دیگری مثل قایرمه یا قاورما هم گفته میشود) یک غذای سنتی و محلی است که معمولاً در غرب ایران (بهویژه ایلام، کرمانشاه و مناطق کردنشین) پخته میشود. قاورمه مرغ ترکیبی است از تکههای مرغ که به همراه پیاز، سیر، سیبزمینی، زردچوبه، نمک، فلفل و گاهی دیگر ادویههای محلی و معطر پخته یا سرخ میشود. معمولاً این غذا با روغن نسبتاً زیاد روی حرارت ملایم پخته میشود تا مرغ و سیبزمینی خوب سرخ و طلایی شوند.
کد خبر :
۲۴۸۶۰۱
بازدید :
۸۲
۱