ببینید؛ مراحل دیدنی کاشت، برداشت و فرآوری بادام هندی در باغات هند

ببینید؛ مراحل دیدنی کاشت، برداشت و فرآوری بادام هندی در باغات هند

بادام هندی، دانه‌ای خوراکی و مغذی است که از میوه درخت بادام هندی به دست می‌آید. این دانه به شکل هلال (شبیه به یک نیم‌دایره یا قلاب) است و طعم ملایم و کره‌ای دارد. بادام هندی بومی شمال شرقی برزیل است. امروزه این درخت در مناطق گرمسیری جهان کشت می‌شود. بزرگ‌ترین تولیدکنندگان بادام هندی عبارتند از: هند، ویتنام، نیجریه، ساحل عاج، تانزانیا و موزامبیک. بادام هندی از میوه‌ای به نام سیب بادام هندی (Cashew Apple) به دست می‌آید. دانه بادام هندی زیر این میوه قرار دارد و پس از برداشت، پوسته سخت آن با فرآیند خاصی جدا می‌شود تا مغز خوراکی به دست آید.

کد خبر : ۲۴۸۹۰۹
بازدید : ۵۱

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید