ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه پنیر تازه و منتو در طبیعت

ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه پنیر تازه و منتو در طبیعت

در این ویدئو یک زوج ساکن یکی از روستاهای کشور آذربایجان را می بینیید که با شیر تازه گوسفند پنیر محلی و منتو درست می کنند. منتو (که در برخی مناطق به نام مانتی، مانتو شناخته می‌شود) نوعی غذای سنتی و محبوب در کشورهای آسیای میانه، قفقاز، ترکیه، افغانستان و حتی بخش‌هایی از ایران است.منتو نوعی دَم‌پخت یا پیراشکی بخارپز یا آب‌پز است که از خمیری نازک تهیه می‌شود.

کد خبر : ۲۴۹۸۸۹
بازدید : ۸۶

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید