ببینید؛ غذای روستایی در ازبکستان؛ پخت لاگمن به روش یک آشپز ماهر

لاگمن (Lagman) یک غذای سنتی محبوب در کشورهای آسیای میانه مثل ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان است. این غذا معمولاً شامل رشتههای دستساز (نودل) است که با خورش غنی از گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو)، سبزیجات تازه مثل گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، پیاز و ادویهجات معطر پخته میشود. لاگمن غذایی مقوی و محبوب برای وعدههای ناهار یا شام است که هم در مجالس رسمی و هم در وعدههای روزمره سرو میشود.
کد خبر :
۲۵۰۸۳۶
بازدید :
۵۹
۱