ببینید؛ غذای روستایی در ازبکستان؛ پخت لاگمن به روش یک آشپز ماهر

ببینید؛ غذای روستایی در ازبکستان؛ پخت لاگمن به روش یک آشپز ماهر

لاگمن (Lagman) یک غذای سنتی محبوب در کشورهای آسیای میانه مثل ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان است. این غذا معمولاً شامل رشته‌های دست‌ساز (نودل) است که با خورش غنی از گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو)، سبزیجات تازه مثل گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و ادویه‌جات معطر پخته می‌شود. لاگمن غذایی مقوی و محبوب برای وعده‌های ناهار یا شام است که هم در مجالس رسمی و هم در وعده‌های روزمره سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۵۰۸۳۶
بازدید : ۵۹

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید