ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت نان سنتی در تنورهای گِلی در شهر سمرقند

نان سمرقند یک نوع نان سنتی و بسیار معروف از شهر تاریخی سمرقند در ازبکستان است. این نان به دلیل طعم خاص، بافت منحصربهفرد و روش پخت سنتیاش، شهرت جهانی دارد. ویژگیهای نان سمرقند عبارت است از: معمولاً به شکل گرد و بزرگ پخته میشود. داخل نان نرم و خوشطعم و بیرون آن کمی ترد است. معمولاً در تنورهای خاص سنتی (تنورهای گلی) پخته میشود که به آن طعم و عطر ویژهای میدهد. در ازبکستان و کشورهای منطقه، همراه با انواع خورشتها، غذاهای گوشتی و چای سرو میشود.
کد خبر :
۲۵۰۹۰۳
بازدید :
۹۵
۱