ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت نان سنتی در تنورهای گِلی در شهر سمرقند

ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت نان سنتی در تنورهای گِلی در شهر سمرقند

نان سمرقند یک نوع نان سنتی و بسیار معروف از شهر تاریخی سمرقند در ازبکستان است. این نان به دلیل طعم خاص، بافت منحصربه‌فرد و روش پخت سنتی‌اش، شهرت جهانی دارد. ویژگی‌های نان سمرقند عبارت است از: معمولاً به شکل گرد و بزرگ پخته می‌شود. داخل نان نرم و خوش‌طعم و بیرون آن کمی ترد است. معمولاً در تنورهای خاص سنتی (تنورهای گلی) پخته می‌شود که به آن طعم و عطر ویژه‌ای می‌دهد. در ازبکستان و کشورهای منطقه، همراه با انواع خورشت‌ها، غذاهای گوشتی و چای سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۵۰۹۰۳
بازدید : ۵۸۵۹

 

۴۷
نظرات بینندگان
  • ناشناس ارسالی در

    بنظر می رسد مثل نان های محلی خود مان که گندم را در آسیاب های کوچک نحوه کار با تسمه سنگ را بچرخش میارن همان آردرا بدون سبوس گیری نان می‌پزند نان حجیم مثل نان سنتی محلی گناباد سرخس سیستان و بلوچستان تایباد و باخرز خواف بسیار خوب مغز پخت و خوش طعم

تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید