ببینید؛ غذای خیابانی در ترکیه؛ تهیه شاورمای محبوب ترک ها در استانبول

این ویدئو که در خیابان های استانبول ترکیه ضبط شده است، مراحل آماده سازی شاورمای پرطرفدار را توسط آشپز ماهر خیابانی را نشان می دهد. شاورما (Shawarma) یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای خیابانی در خاورمیانه و کشورهای مدیترانه است. در تهیهٔ شاورما، گوشت مرغ، گوسفند، گاو یا گاهی بوقلمون را با ادویههای مخصوص مانند فلفل، زردچوبه، پاپریکا، زیره و دارچین طعمدار میکنند و به صورت لایهای روی یک سیخ بزرگ عمودی میچینند. این سیخ بهطور مداوم در برابر حرارت میچرخد تا گوشت بهتدریج پخته شود.هنگامی که گوشت آماده شد، لایههای نازک گوشت برشته را با چاقوی بزرگ جدا میکنند و معمولاً داخل نان لواش، پیتا یا نان ساندویچی قرار میدهند و همراه موادی مانند گوجهفرنگی، خیارشور، کاهو و انواع سس سرو میکنند.
کد خبر :
۲۵۱۹۳۱
بازدید :
۱۴۶۹
۱۵