ببییند؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه نوتلا با فندق تازه در یک روستای زیبای کوهستانی

ببییند؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه نوتلا با فندق تازه در یک روستای زیبای کوهستانی

در این ویدئو یک زوج ساکن یکی از روستاهای زیبای آذربایجان را می بینید که با فندق های تازه و شکلات نوتلای خوشمزه ای درست می کنند. نوتلا (Nutella) یک نوع کرم شکلاتی فندقی است که معمولاً به عنوان پخش‌کننده روی نان، کروسان یا بیسکویت استفاده می‌شود. این کرم ترکیبی از شکلات، فندق آسیاب شده، شکر، روغن‌های گیاهی و کمی وانیل است که طعمی شیرین، غنی و نرم دارد. نوتلا یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های صبحانه و عصرانه در بسیاری از کشورهاست و به خاطر طعم لذیذ و بافت خامه‌ای‌اش شناخته می‌شود.

کد خبر : ۲۵۱۹۵۳
بازدید : ۱۸۲

 

۴
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید