ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه کره و پنیر محلی به روش مادربزرگ روستایی
    در این ویدئو یک مادربزرگ اهل یکی از روستاهای زیبای آذربایجان با شیر تازه یک پنیر کلبه ای خوشمزه و کره درست می کند. پنیر کلبهای (Cottage Cheese) یا پنیر کوتاژ یا کاتیج یک نوع پنیر تازه و نرم که دانهدانه و دلمهای شکل است و طعم ملایم و کمی ترش دارد. نام کلبه به این دلیل به پنیر اطلاق شده است که اول بار آن را در کلبهای روستایی تولید کردند. پنیر کاتیج اغلب در سالاد و بهعنوان تزیین روی نان ترد استفاده میشود. آن را بهآسانی میتوان در خانه تهیه کرد و یک راه خوب استفاده از شیر مازاد است.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۵۲۳۴۶
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۱۲۵۰۱        
      
    
  
        
            ۷۷