ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه کره و پنیر محلی به روش مادربزرگ روستایی

ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه کره و پنیر محلی به روش مادربزرگ روستایی

در این ویدئو یک مادربزرگ اهل یکی از روستاهای زیبای آذربایجان با شیر تازه یک پنیر کلبه ای خوشمزه و کره درست می کند. پنیر کلبه‌ای (Cottage Cheese) یا پنیر کوتاژ یا کاتیج یک نوع پنیر تازه و نرم که دانه‌دانه و دلمه‌ای شکل است و طعم ملایم و کمی ترش دارد. نام کلبه به این دلیل به پنیر اطلاق شده است که اول بار آن را در کلبه‌ای روستایی تولید کردند. پنیر کاتیج اغلب در سالاد و به‌عنوان تزیین روی نان ترد استفاده می‌شود. آن را به‌آسانی می‌توان در خانه تهیه کرد و یک راه خوب استفاده از شیر مازاد است.

کد خبر : ۲۵۲۳۴۶
بازدید : ۵۷۲

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید